miércoles, 7 de enero de 2009

"AÑO DE NIEVES, AÑO DE BIENES"

Muntanya de Sant Miquel i castell vistos des del parc


Església de Sant Sadurní (patró del poble)



Muntanya de Sant Miquel








Plaça Pintor Mir






Masia Cal Roca Umbert







Pels que no estem acostumats a la neu, veure com cauen els flocs es converteix en tot un espectacle. Sents una alegria intensa i mires el cel amb un somriure d'orella a orella i conforme vas mirant al teu voltant és inevitable que se t'escapin rialletes. La gent agafa la neu dels cotxes, el paisatge es va tornant blanquinós i el llum dels fanals il.lumina els flocs que van caient congelats i que et van tocant la pell.
L'endemà, et lleves amb aquella intriga de veure el paisatge per la finestra i... voilà!
Aquí teniu una petita mostra de fotos de Montornès; quan m'he despertat, no he trigat ni cinc minuts en vestir-me i posar-me les meves botes, he agafat la càmera de fotos i he sortit a fer una passejada que m'ha tingut als núvols durant més d'una hora. Quina meravella de paisatge, tant blanc! He gaudit moltíssim del passeig.

Diuen que una imatge val més que mil paraules.

Recordant aquella dita de "año de nieves, año de bienes", m'ho faig venir bé per pensar que aquest any sens dubte serà un any ple de coses bones.

1 comentario:

Oriol dijo...

Ei!

Vull veure les fotos!!! segur que devia ser molt xulo. A Badalona va nevar però no va cuallar... Si continua fent tant fred no serà l'última nevada que vegis, segur! Apa, en veiem demà: EL PRIMER DIA D'ESCOLA!