miércoles, 19 de noviembre de 2008

PETITES MERAVELLES

Un bon amic, molt sensible i observador amb tot allò que passa al nostre voltant, m'ha fet adonar, en multitud d'ocasions, de les petites coses que ens envolten i que poden passar-nos desapercebudes als nostres sentits.

L'altre dia em deixava una pila de llibres per mantenir-me entretinguda durant una temporada... i a continuació transcric només un petitíssim fragment del primer que m'estic llegint.

Petit... però amb un contingut meravellós, com per meditar-hi sovint...

Espero que us agradi.

"-Mira què bonics,aquests fanals... com per pintar-los... Fixa't com cau la llum damunt d'aquella heura... i aquelles antenes retallades contra les estrelles... La vida no té cap altre propòsit que el de fruir-la sanament[...]. Procura posar atenció a tot allò que la vida t'ofereix... La meravella es troba a cada instant... Procura sentir, copsar, en comptes de pensar... El sentit profund de la vida és més enllà del pensament...

Saps[...]? la vida és un conte de fades fet realitat...

es un do formós que Déu t'ofereix... perquè Déu t'estima...".


Extret de "Ami, el nen de les estrelles", de Enrique Barrios, ed.Longseller

1 comentario:

Oriol dijo...

A veure si és veritat i deixem de banda el pensament racional per deixar-nos empapar dels instants i moments que semblen trets d'un conte de fades.

Són pocs perquè, en realitat, no donem opció a veure'ls. El nostre cap està mal acostumat a copsar la vida pels sentits bàsics del nostre cos, tot deixant de banda la nostra capacitat de lliurar la ment a l'atzar i deixar que les imatges, sons i sensacions corrin sense rumb marcat.

Hem d'aprofitar aquests moments per recordar que viure és donar-nos la llibertat a embafar-nos d'aquests instants, instants especials on el temps es para i desitges que durin per sempre.

Espero que cada lectura i paraula que et sembli prou important, paris i reflexionis de la sort que estàs gaudint; la sort de poder tenir paraules sensibles davant dels teus ulls que fan, per uns instants, la vida més plena i feliç.