domingo, 9 de noviembre de 2008

PEIX EN SALSA

Quan tens una afició, agrada practicar-la, però encara resulta més gratificant quan fas gaudir als altres amb allò que més t'agrada.

Cuinar un bon peix en salsa requereix el seu ritual: vas a la peixateria, entaules una mica de conversa amb la depenenta a veure quin peix t'emportes, tries un bon lluç i, a falta de petxines, optes per un grapat de musclos (i una pastilla de brou d'aquelles que t'ajuden a sortir del pas).

Després d'estar una bona estona a la cuina, sentint la bona olor del sofregit, arriba el moment més esperat: el tastet. Mmmmmm què bo! Quines ganes d'entaular-se per assaborir el plat, però sobretot quines ganes de compartir una bona estona amb algú que aprecies de debò.

La vida està plena de petits plaers.

1 comentario:

Oriol dijo...

Mmmmmmm.... No sabia que les paraules fessin venir gana!

Tens tota la raó, els plaers, moltes vegades, es troben en les coses petites i senzilles, ja sigui fer el tastet de la cuina pròpia com l'olor de la terra mullada,no?

Apa doncs, ves escribint aquestes paraules i sensacions i pròximament tindràs un munt de clientela per obrir el nou restaurant Ca la Princesa...